Autoriseret kloakmester arbejde2

Har du brug for et effektivt og kompetent kloakfirma? Så er du havnet det rette sted. EMM er en autoriseret kloakmester virksomhed og er ekspert inden for kloakarbejde.

Autoriseret kloakmester arbejde

Vi har mange års erfaring med kloakarbejde og kloak service og kan derfor klare alle kloakrelaterede opgaver.
Vi udfører alle former for kloakarbejde, blandt andet:

Separatkloakering

Mange kommuner er gået i gang med separering af regn og spildevand i kloaksystemerne – og du er måske en af dem, der har fået et påbud om at få udført separering af regn og spildevand på din grund?

Det kan vi – din lokale kloakmester hjælpe dig med at udføre.

Separatkloakering med EMM foregår ved, at vi finder det sted, hvor dit regn- og spildevand løber sammen. Herefter graver vi ned og adskiller rørene samt fører regn og spildevand separat frem til kloakforsyningens regn- og spildevandsstik.

Når vi udfører opgaven med separering af regn og spildevand for dig, tager vi hånd om opgaven fra start til slut, inklusive færdigmelding til kommunen og den lovpligtige kvalitetssikring.

Nyanlæg af kloak

Skal du have bygget et hus? Så hjælper vi dig gerne med at klare gravearbejde, fundaments støbning og rørlægningen fra start til slut og sikrer, at vandet løber den rigtige vej. Nemmere bliver det ikke for dig.

Vi og vores medarbejdere er dygtige og erfarne og har udført mange af disse opgaver. Så du kan trygt overlade det til os.

Forsikringsskader

Er din kloak faldet sammen? Er der opstået rørbrud? Er der kommet rødder ind i kloaksystemet? Eller noget helt fjerde?

Kontakt da endelig EMM, vi udfører TV-inspektion og udbedring af alle forsikringsskader opstået i din kloak.

Vi sørger også for at hjælpe dig med dokumentationen til dit forsikringsselskab, så du ikke skal bekymre dig om det.