TV-inspektion2

Er du bekymret for brud, rotter eller tilstopning i dit kloaksystem? Så er en TV-inspektion udført af en uddannet TV operatør løsningen.

Vi udfører TV-inspektion af kloak

Rotter, tilstopning, rørbrud og rødder er nogle af de mest almindelige årsager til problemer i kloakken. Bliver kloakkerne ved dit hus for dårlige eller nedslidte, kan det koste dyrt i reparationer. Ofte kan problemerne dog kommes i forkøbet med en kloak TV-inspektion.

Hvad er TV-inspektion af kloak?

En TV-inspektion af kloakken foregår ved, at vi skubber et kabelført kamera ned i en kloaken, kameraet kan optage både farvefotos og video.

Vi har kamera med drejbart hoved, som er beregnet for det der hedder stik på stik. Det betyder at vi kan køre vort kamera op i et grenrør, og vi kan inspicere hele røret rundt. Det gør det nemt for os at se hvad og hvor problemet er.

TV-inspektionen sammen med vores søgeudstyr kan fastlægge kloakledningernes placering, så vi undgår unødig opgravning i forbindelse med en konstateret skade.

Når vi har udført TV-inspektionen, udfører vi en inspektionsrapport efter DANVA’s fotomanual. Det vil sige at skadens type og omfang dokumenteres og vi kommer med forslag til og tilbud på udbedring.

Hvorfor få udført en inspektion?

• Du har mistanke om problemer i kloakken.

• Du ønsker en forebyggende kontrol og vurdering af kloakledningerne.

• Du skal sælge hus, og vil sikres mod eventuelle erstatningssager, for de
undersøgte kloakledninger.

TV inspektion er et nyttigt værktøj at bruge for finde ud af, om der skal
reparationer af kloakken til.

Det er dyrt at renovere under jorden og under huset – så har du den
mindste mistanke om problemer, er det bedst at få udført en inspektion for at være på den sikre side.

Vil du gerne høre mere om TV-inspektion af kloak udført af os? Eller ved du allerede nu, at du gerne vil gøre brug af vores service?