Tilbage til forsiden

Kloak-Spuling

Har du en stoppet kloak, eller har du flere gange inden for en kortere periode oplevet problemer med kloakken? Så er det fornuftigt at få os til at komme forbi og foretage en kloakspuling.

Hvilke spuleopgaver tager vi os af?

EMM tager sig af alle former for spuleopgaver fra Ø40 til Ø200 og spuler alt lige fra små køkkenkloakker til toiletter og stikledninger. Når vi kommer og foretager en kloakspuling eller kloakrensning for dig, spuler vi med op til 150 bars tryk og 50 liter vand i minuttet.

Hvornår er det nødvendigt med en kloakspuling?

Oplever du at have en kloak, der jævnligt stopper til? Så er det et sikkert tegn på, at der er noget galt med din kloak. Det kan være alt lige fra en tilstoppet kloak til et brud eller en større sætningsskade, som kræver en reparation. Det forholder sig nemlig sådan med kloakker, at de er konstrueret til at være selvrensende. Det betyder derfor, at de kun skal spules, hvis der er noget galt.

Når vi har foretaget en kloakspuling, kan vi  lokalisere eventuelle fejle med vores kloak-TV. Skulle der være behov for en reparation kræver loven, at det skal foretages af en autoriseret kloakmester.

Vi er autoriserede og kan hjælpe dig, hvis du har en stoppet kloak.

Effektiv og professionel kloakspuling

Er din kloak stoppet til, kræver det professionel hjælp? Alle medarbejdere hos EMM har ekspertisen samt det rigtige udstyr til at håndtere din kloak på bedste vis.

Er der fejl på din kloak, får du naturligvis en grundig rådgivning, så vi sammen finder den rigtige løsning på, hvad vi skal gøre med din kloak. Du kan derfor trygt overlade opgaven til os.

Er dit afløb, toilet eller vask stoppet, er du velkommen til at kontakte os.

Vi har vagtordning og kommer hurtigst muligt efter dit opkald!

Skal du have spulet kloak, så tag fat i os